#musikundkunstverbindetbb

#musikundkunstverbindetbb (6,012 MB)

Liebe Kinder, Jugendliche und Eltern aus der Ukraine,

das Team der Musik – und Kunstschule Böblingen und die Stadtkirche Böblingen heißen Sie herzlich willkommen! Mit unseren vier Bereichen Musik, Tanz, Kunst und Theater haben wir uns Gedanken gemacht, wie wir helfen können, denn Musik und Kunst verbindet und überwindet auch manche Sprachbarrieren ohne Worte. Gerne möchten wir auch explizit Kinder und Jugendliche unterstützen, welche ein Instrument bereits gelernt haben und weiterspielen möchten. Manchmal kann hier ein Überaum schon weiterhelfen.

Ich freue mich daher Ihnen und Euch, die Ideen und Angebote in diesem Flyer näher vorstellen zu können.

Rainer Kropf
Leiter Musik – und Kunstschule Böblingen

Eckhart Böhm
Kantor der Evangelischen Kirche in Böblingen

Дорогі діти, підлітки та батьки з України,

педагогічний колектив музичної школи мистецтв міста Белінгінга запрошує Вас у гості! Педагоги наших чотирьох відділень Музики, Танцю, Мистецтв та Театру переконані в тому, що музика та мистецтво здатні поєднувати та долати всі бар‘єри, у тому числі й словесні. Особливо нам хотілося б підтримати дітей та підлітків, які вже вчилися грі на інструменті і хочуть продовжити свої заняття. Іноді надання класу для самостійних занять із інструментом вже є великою допомогою. Тому я радий представити Вам у цьому флаєрі наші ідеї та пропозиції.

Чи вдалося мені Вас зацікавити? Якщо так, приходьте до нас у школу мистецтв міста Беблінґена або зв‘яжіться з нашим секретаріатом:

Телефон 07031/6691717
Email: musikschule@boeblingen.de

З найкращими побажаннями, Райнер Кроп Директор Музичної школи Мистецтв.

Дорогие дети, подростки и родители из Украины,

педагогический коллектив музыкальной школы искусств города Бёлингена приглашает Вас в гости!
Педагоги наших четырех отделений Музыки, Танца, Искусств и Театра убеждены в том, что музыка и искусство способны объединять и преодалевать все барьеры, в том числе и словесные. В особой мере нам бы хотелось поддержать детей и подростков, которые уже учились игре на инструменте и хотят свои занятия продолжить. Порой предоставление класса для самостоятельных занятий с инструментом уже большая помощь.
Поэтому я рад представить Вам в этом флаире наши идеи и предложения.

Удалось мне Вас заинтересовать? Тогда приходите к нам в музыкальную школу искусств города Бёблингена или свяжитесь с нашим секретариатом:

Телефон 07031/6691717

С наилучшими пожеланиями,
Райнер Кропф
Директор Музыкальной школы Искусств.

Plakat #musikundkunstverbindetbb
(Erstellt am 21. April 2022)